Dags att få upp konditionen som golfare?

Efter en lång vinter kan det kännas som att det är tungt att börja röra på sig igen. Det bästa är om man ser till att motionera hela vintern men om det är väldigt kallt vill man ofta bara gå i ide. Om du är en rökare har du ett enkelt sätt att förbättra konditionen. Sluta röka och byt till ecigg från Haypp som är ett bättre alternativ eftersom att du slutar inhalera tobak och det kommer att hjälpa dig att få tillbaka konditionen.
Faktum är att rökning är riktigt dåligt för konditionen. När du byter till ecigg finns många smaker på e-juice tillgänglig och i och med att det fortfarande finns nikotin i din ecigg kommer du inte uppleva abstinensbesvär. Du kan även välja vilken nikotinstyrka som du har i eciggen om ditt mål är att sluta helt. Ecigg är en populär metod för den som vill sluta röka och det kan hjälpa dig att fimpa för gott.

En golfare måste ta hand om sig själv, om du kan hålla igång med promenader och styrketräning även under vintern är detta en fördel och det kommer bli lättare för dig när det är dags att ta sig ut på banan igen. Dock ska du inte misströsta om du har lagt på dig ett par kilon, börja med att skippa skräpmaten och ta korta promenader. Om du har möjlighet att springa och cykla är detta det bästa sättet för dig att bränna fett på. Med ett fåtal förändringar kan du snabbt vara i form igen och redo för att slå många slag på golfbanan. Genom att bara öka hur mycket du rör på dig med 20 minuter per dag kan du märka resultat. Faktum är att det inte behöver vara svårt eller jobbigt att komma i form.

Inlägg skapade 23

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote