Åk på golfresa

De flesta som sysslar med golf vet att det är en både skrymmande och kostsam sport. Ofta åker den som spelar professionellt långa sträckor för att delta i olika tävlingar. Golfandet blir en livsstil som är svår att koppla bort.

Även hobbyspelare kan njuta av sportens alla fördelar och fantastiska golfbanor över hela världen. Oavsett om du ska åka på en avkopplande golfsemester eller packa golfklubborna inför en tävling behöver du en rymlig bil. När det är dags att uppgradera kan du köpa begagnade bilen från Holmgrens bil och samtidigt spara en slant. Golfandet är dyrt och därför är det en stor fördel om bilen inte bränner hål i plånboken. Du hittar en stor mängd kvalitetsbilar till rimliga priser från en rad kända märken på holmgrensbil.se.

Golfsemester i solen

När det börjar bli kallt och tråkigt här hemma kan du åka på en golfweekend till södra Europa och det bästa är att du kan ta bilen dit. På vägen kan du njuta av vyerna, sällskapet och riktigt god mat. Den som vill åka längre och verkligen njuta av en golfsemester med sol och bad kan åka till Thailand där det finns ett golfcommunity där både amatörer och proffs tränar och umgås på banorna.

Inlägg skapade 24

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote